Menu Luk

Equipment Specialist

1.199,00 kr.

Vi kigger ind i første og andet trinene, og snakker om hvordan mekanikken virker.

På PADI Equipment Specialekurset ser vi på det udstyr du benytter som dykker. Vi kigger ind i første og andet trinene, og snakker om hvordan mekanikken virker. Vi snakker om O-ringe, lim, smøremidler, værktøj, hvordan man lapper sin dragt, hvordan man skifter dele og hvordan flaskeventiler virker, og hvorfor flasker skal sendes til inspektioner osv. osv. Dette er kurset for dig, som gerne vil vide hvorfor dit udstyr kan det det kan, og hvordan du selv kan løse mindre problemer på dykkerstedet, og have forståelse for teknikken bag dit livsvigtige udstyr.

Hvad kan vi tilbyde

Equipment specialet foregår som teori i butikkens teorilokale i en hyggelig atmosfære hvor der er tid til dine spørgsmål og vi gennemgår dykkerudstyr, piller det fra hinanden og samler det igen. Det er et praktisk kursus og er baseret på både e-læring og praktisk udvikling med instruktøren.

NB: Dette gør dig IKKE i stand til at udføre service på hverken flaskeventil, 1. trin eller 2. trin.

Forudsætninger for at starte på kurset

– Du skal være certificeret PADI (junior) Scuba Diver eller tilsvarende

– Du skal minimum være 10 år gammel

Rabat på dykkerudstyr i forbindelse med dykkerkurset

Når du tager et PADI specialty gennem Blivdykker.dk giver vi altid 10% rabat på udstyr købt under kurset, så har du ikke allerede en dykkercomputer er det muligt at få en god computer til en god pris, som du kan lære at bruge under kurset.

Du er velkommen til at komme forbi i butikken og få en snak med os om kurset og udstyr. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf.: 2670 0047 eller kontakte os på e-mail HER.

EQ dato

13. MAR 2024, 20. JUL 2024, 20. MAR 2024, 9. OKT 2024

Størrelse

XS, S, M, L, XL, XXL