Menu Luk

EFR Instructor (Førstehjælpsinstruktør)

4.299,00 kr.

HLR og førstehjælp er nøglefærdigheder, der er vigtige for alle, ikke kun dykkere. Som Emergency First Response-instruktør underviser du i færdigheder baseret på internationalt anerkendte retningslinjer for akuthjælp, og du kan tilbyde kurser til alle.

HLR og førstehjælp er nøglefærdigheder, der er vigtige for alle, ikke kun dykkere. Som Emergency First Response-instruktør underviser du i færdigheder baseret på internationalt anerkendte retningslinjer for akuthjælp, og du kan tilbyde kurser til alle. Det fantastiske ved EFR-kurser er, at de gør læring let ved at give et behageligt miljø til at øve nødhjælpsfærdigheder. Dine elever afslutter kurset og føler sig trygge med deres nye færdigheder og klar til at hjælpe nogen i nød.

De eneste krav er, at du er mindst 18 år gammel og har træning i primær og sekundær pleje (HLR og førstehjælp) inden for de seneste 24 måneder. En EFR-instruktør-rating er påkrævet for at blive PADI-instruktør, men du behøver ikke vente, indtil du er klar til at blive professionel. Du kan gennemføre eller genopfriske denne træning under din PADI-instruktøruddannelse.

Din rolle som EFR-instruktør er at være en coach, der skaber et positivt læringsmiljø. Sammen med at lære at strukturere og organisere EFR-kurser, øver du dig i:

  • Præsentation af kursusindhold.
  • Tilskyndelse til selvopdagelse hos elever.
  • Evaluering af elevernes forståelse og færdighedsbeherskelse under praktisk øvelse i færdigheder.
  • Håndtering af effektive scenariebaserede læringsoplevelser.

 

Kom godt i gang
Besøg din lokale PADI dykkerbutik for at hente et EFR-instruktør-startsæt, der indeholder et komplet sæt instruktionsmaterialer. Begynd at lære med det samme ved at udfylde selvstudie i instruktørvejledningen. Din EFR-instruktørtræner planlægger praktiske sessioner for at fuldføre din træning.

 

Prisen er INKLUSIVE undervisningsmaterialer!

EFRI dato

27. APR 2024, 7. SEP 2024

da_DKDansk