Menu Luk

Dry Suit Diver

1.949,00 kr.

På PADI Dry Suit Diver udvikler du dine færdigheder i tørdragt.

På PADI Dry Suit Diver udvikler du dine færdigheder i din tørdragt, så du kan nyde dykning hele året. Ud over teoretisk og praktisk viden om dykning i din tørdragt gennemgås også forskellige tørdragtstyper, vedligeholdelse og reparation. Vintermånederne byder på klart algefrit vand, og du vil opleve en ny fascinerende og imponerende verden, og udvide din dykning til at inkludere hele året og ikke kun de varme sommermåneder.

Kurset består af teorilektioner, 1 dyk i pool og 2 dyk i åbent vand. Kursusprisen inkluderer PADI Dry Suit Diver Speciale e-learning.

Hvad kan vi tilbyde

Dry Suit Diver specialet foregår delvist som teori i butikkens teorilokale hvor der er tid til spørgsmål. Derefter øves i pool, og når du er komfortabel og har lært de nødvendige færdigheder tages din undervisning i åbent vand spredt over 2 dyk.  Inden opstart af kurset skal kursusmaterialet være gennemlæst og kundskabstestene lavet.

Forudsætninger for at starte på kurset

– Du skal være certificeret PADI (Junior) Open Water Diver eller tilsvarende
– Du skal minimum være 12 år gammel

Rabat på dykkerudstyr i forbindelse med dykkerkurset

Når du tager et PADI speciality gennem Blivdykker.dk giver vi altid 10% rabat på udstyr købt under kurset.

Du er velkommen til at komme forbi i butikken og få en snak med os om kurset og udstyr. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf.: 2670 0047 eller kontakte os på e-mail HER.

Størrelse

S, M, L, XL, XXL

Sko størrelse

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47

DRY dato

2. MAR 2024, 3. AUG 2024, 30. NOV 2024, 4. MAJ 2024

da_DKDansk