Menu Luk

SEAC Screen dykkercomputer

2.085,00 kr.

SEAC Screen er dykkercomputeren, der har til formål at lette læsningen af alle dykkeprofildata.

Det store display viser alle de vigtigste oplysninger i én visning med tydeligt læsbare og tydelige tegn.

SEAC Screen er dykkercomputeren, der har til formål at lette læsningen af alle dykkeprofildata.

Det store display viser alle de vigtigste oplysninger i én visning med tydeligt læsbare og tydelige tegn. Kontrast og lysstyrke kan justeres, såvel som lystilstand (automatisk eller manuel) og baggrundsbelysningstid (fra 2 sek til 60 sek). Displayet måler 4 x 4,7 cm og er beskyttet af et robust gummihus. ”Urskivens” samlede dimensioner er 6,7 x 7 cm.

Den lange rem er designet til komfortabelt at bære SEAC-Screen selv over en tørdragt. Samlet længde, fra spændet til den modsatte ende: er 36 cm.

De to veldefinerede frontknapper gør det muligt at styre SEAC-Screen hurtigt og nemt, selv med meget tykke handsker.

SEAC Screen fungerer i 3 hovedtilstande: Scuba, Gauge og Freedive..I Scuba mode, dykkeprofilen styres fuldstændigt i henhold til Bühlmann ZHL-16C dekompressionsalgoritmen. Det understøtter styring af 1 eller 2 blandinger (luft, Nitrox og andre blandinger med O2 op til 99%), der underretter brugeren på det mest passende tidspunkt for at ændre blandingen. Den har lydalarmer og ”advarselslamper” i tilfælde af overtrædelse af dekompressionsstoppet, for hurtig opstigningshastighed og overskridelse af den maksimale dybde, der er tilladt for alle blandinger i brug. I Gauge viser SEAC Screen-computeren dybdemåler og stopur til fuldstændig uafhængig dykkerstyring for mere erfarne dykkere. I Freedive mode kan fridykkere se overfladeintervaller og dykketider, aktuel dybde og maksimal dybde nået under sessionen.

SEAC Screen dykkerplanlæggeren giver dig mulighed for at simulere og planlægge et dyk ved at vise NDL-tiden baseret på en indstillet dybde og andet datainput (blanding, maksimal PpO2, forsigtighedsniveau).

Logbogen registrerer op til 40 timers dykning i Scuba/Gauge-tilstand eller 18 timer i FreeDive-tilstand.

Data, der kan downloades via USB (sælges separat). Firmwareopdatering og SEAC Dive Manager-software er tilgængelige online (gratis download på Seacsub.com).

SEAC Screen fungerer med et CR2450-batteri og er ikke genopladeligt. Det kan udskiftes af brugeren, men det anbefales stadig at kontakte et autoriseret SEAC-center for at skifte batteri og dæksel o-ring.

Yderligere info: maksimal dybde 100 meter, beregning af NoFly og Desaturation tider, maksimalt tilladt højde advarsel, ferskvand eller saltvand valg.

SEAC Screen fås også i en 2-gauge konsolversion med en manometer, men kontakt os for nærmere informationer herom.

 

Farve

Sort/Blå, Sort/Hvid, Sort/Rød

da_DKDansk