Menu Luk

1. Open Water Diver VINTERKURSUS! (januar, februar, marts, april, november og december)

5.124,00 kr.

At dykke er at leve, det var ikke det som HC Andersen sagde, men hvis han havde levet i dag, ville han måske give os ret.
Her er indgangen til dit dykkerliv…

Varenummer (SKU): 4408454600284 Kategori: Tags: , , , , , , ,

KLAR PARAT START! Det bliver en vild rejse! Vi vil gerne have lov til at byde dig velkommen til vores dykker skole, og de eventyr der venter dig forude. Du vil, hos os, finde folk, som har tabt deres hjerte til havet. Disse passionerede mennesker, er dem vi kalder vores dykkerinstruktører. Det vil være dem, der skal være din guide og stifinder på den rejse, du begiver dig ud på. Så bare rolig – du kan slappe helt af og nyde turen – vi er med dig hele vejen! 

 

1 STEP! Hvis du altid har drømt om at se og opleve den helt unikke verden der er under havets overflade, så starter dit eventyr her. PADI Open Water Diver kurset, er PADI´s begynder dykkerkursus. Sammen med os, vil du komme til at nyde det enestående liv i Lillebælt, du vil blive fortryllet af eventyr, krydret med oplevelser i verdensklasse. Vi påstår det er den perfekte blanding af meditativ ro og spænding.

 

EN NY VERDEN VENTER! Det er en helt anden verden der åbner sig, og for mange er det en helt unik oplevelse, samt et springbræt videre til mere dykning, måske ikke blot i Danmark men rundt omkring i hele verden. Med et PADI Open Water Diver begynder dykkercertifikat kan du dykke ned til 18 meter, og du vil blive klædt godt på til at dykke rundt under havets overflade.

På dette kursus vil du lære den grundlæggende viden og de færdigheder, du behøver for at kunne dykke. Kurset giver adgang til dykning ned til 18 meter. Med et PADI Open Water dykkercertifikat har du et internationalt anerkendt dykkerkursus, som giver dig adgang til at dykke over hele verden!

 

HVORFOR VÆLGE OS? Vi underviser i Lillebælt og er specialister i dette farvand. Vores viden og kendskab til lokalområdet er helt unik, og du vil med os få meget mere end bare en dykkeuddannelse. Vi påstår, at når du har dykket med os, er du klar til at dykke overalt i hele verden. Vi ikke bare dykker i Lillbælt, vi fortæller, formidler og underviser i det vi kalder Lillebælt’sk. Når du dykker i Lillebælt, dykker du også i en Naturpark, hvilket er ret unikt, og dette vil vi rigtig gerne vise og fortælle dig omkring.

HVORDAN ER KURSET SAMMENSAT? PADI´s begynder kursus (OWD) er delt op i moduler. Igennem kurset vil du komme igennem 5 teorimoduler, moduler i svømmehallen og 4 dyk i Lillebælt. Det hele vil komme til at forløbe over minimum tre – fire dage.

Hoveddelen af vores Open Water kurser ligger over to weekender (tre dage). Du vil gennem året, også kunne finde kurser som ligger i fire sammenhængende dage. Du finder kursusdatoerne her på siden. Vi håber meget der er et kursus der passer din kalender.

 

De tre kursusdage, vil som ofte foregå på den måde, at dag et vil bestå af teori (i et undervisningslokale) samt øvelser i svømmehal. Her vil du udvikle og lære dine dykkerfærdigheder, og dermed opbygger du dine evner, og selvtillid til at skal dykke i åbent vand. På dag tre og fire tager vi ud i åbent vand, altså en tur ud i Lillebælt, hvor der vil være to dyk om dagen (altså fire dyk i åbenvand i alt). Disse dyk bliver helt unikke, det er det du har ventet på, nu skal du bruge alt det du har lært i praksis.

 

Vi anbefaler dig at tilmelde dig kurset i god tid. Dette både for at sikre dig en plads på det pågældende hold, men også for at du har god tid til at læse kursusmanualen.

Du vil blive kontaktet af din dykkerinstruktør ca. én uge inden kursusstart, som vil oplyse dig om mødetid, mødested og andre praktiske oplysninger.

 

 Vinterkursus, hvad er det for en størrelse?

Alle vores Open Water Diver kurser i januar, februar, marts, april, november og december er vinter kurser og dykkes i tørdragt. Merprisen inkluderer Drysuit Diver specialet!

Vi glæder os til at tage imod dig i vores dykkerskole!

 

PROFESSIONEL DYKKER SKOLE! Hos os, BLIVDYKKER.DK, afvikler vi små hold – maks 6 elever pr. instruktør. For dig betyder det mere sikkerhed og mere fleksibilitet. Vi ved hvad vi laver, og har kun dybt professionelle instruktører tilknyttet vores skole. Derudover og noget af det, som vi er allermest stolte af, så er vi Lillebælt entusiaster og ikke mindst ambassadører. Så når du skal dykke i det til tider strømfyldte og drilske Lillebælt, så er du kommet til det helt rette. Lillebælt er vores baghave og vi elsker at vise det frem!

 

ALT INKLUSIV

Hos os er prisen alt inklusiv! Det betyder, at du får alt det du skal bruge til at gennemfører et kursus – ingen skjulte udgifter eller gebyrer. Alle vores grund- og speciale kurser er inkl. leje af udstyr, teorimaterialer og certificeringsafgift – altså er prisen ALT INKLUSIVT, medmindre du selvfølgelig gerne vil investere i ekstra lækkert dykkerudstyr til dig selv.
DOG (der er et lille men) skal du selv sørge for forplejning under hele kurset. Vi vil stille med postevand.

 

KURSUS KRAV:

 • Minimum 12 år (der er mulighed for at blive certificeret Junior Open Water Diver, hvis du er mellem 12 og 15 år. Her skal du dykke med en voksen certificeret dykker og får en max dybde på 12m.) *
 • Udfylde og underskrive udleverede/tilsendte materialer.
 • Kunne svømme 200 m uden pause
 • træde vande / flyde i 10 min
 • Være ved godt helbred og opfylde PADIs helbredserklæring (den finder du her)

 

*Hvis du er 10-11 år og gerne vil have et Junior Open Water Diver dykkercertifikat, kontakt da skolen og hør om mulighederne.

 

VARIGHED:

3 dage (dog er der kurser der ligger i fire – fem hverdage (eftermiddag/aften afvikling).

 

PRIS:

Se vores aktuelle pris.

 

KOMBI-PAKKE:

Open Water Diver (Vinter) + Advanced Open Water Diver: 6.900 kr. (normalpris kr. 7.724)  (kontakt os for nærmere information)

 

DETTE ER INKLUDERET I KURSET:

 • Materialepakke
 • Leje af komplet udstyr til alle dyk.
 • 4 kursusdyk i åbent vand.
 • Certifikat ved beståelse af kurset.

 

 

OWD dato

6. APR 2024, 17. FEB 2024, 28. MAR 2024, 9. MAR 2024, 9. NOV 2024

Størrelse

S, M, L, XL, XXL

Sko størrelse

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47

Du kunne også være interesseret i...

 • 400,00 kr.

  Som medlem af Club Blivdykker.dk får du adgang til fordele og særlige tilbud vedrørende kurser og produkter. Du får også mulighed for at deltage i…

da_DKDansk