Menu Luk

3. Rescue Diver

2.999,00 kr.

TAG DIN DYKNING TIL NYE HØJDER!

Velkommen til PADI Rescue Diver kurset – det er her du lærer at forebygge og håndtere problemer i vandet og opbygge selvtillid til at blive en bedre dykkermakker, der kan hjælpe andre, hvis det er nødvendigt.

Varenummer (SKU): 4408454600251 Kategori: Tags: , , , , , ,

TAG DIN DYKNING TIL NYE HØJDER!

Velkommen til PADI Rescue Diver kurset – det er her du lærer at forebygge og håndtere problemer i vandet og opbygge selvtillid til at blive en bedre dykkermakker, der kan hjælpe andre, hvis det er nødvendigt.

 

BLIV EN BEDRE MAKKER!

Hvis du spørger en uddannet PADI Rescue diver vil de med sikkerhed beskriver PADI Rescue Diver kurset som det mest udfordrende, men også mest givende kursus, de nogensinde har taget. Rescue Diver kurset forbereder dig, ved hjælp af en række forskellige teknikker, på at håndtere både større og mindre nødsituationer under dykningen. Gennem udvikling af viden og redningsøvelser lærer du, hvad du skal være på udkig efter, og hvordan du skal reagere. Under kurset lærer du at blive en bedre dykkermakker ved at praktisere problemløsende færdigheder, indtil de bliver en indgroet del af din adfærd.

 

Dette kursus er en af kernekurserne i PADI-systemet og efter vores overbevisning, et af de mest givtige kurser. Det er på dette kursus du vil føle du bliver presset – men på den gode måde. Du vil komme til at lære en del om dig selv, men skam også hvordan du reagere og håndtere en nødsituation som kunne opstå med dykning. Kurset vil skabe grobund for ledelsesmæssige færdigheder, samt evnen til at ”spotte” problemer før de er virkelighed.

På Rescue Diver niveau, vil du blive klargjort til at håndtere mere komplekse dykke nødsituationer og til at anvende direkte tilgangsteknikker til at hjælpe andre i en nødsituation. I sagens natur er det naturligvis et krævende kursus, men realistisk i sin adfærd, indhold og fremgangsmåde. Kurset er sammensat med en kombination af alvorlighed, udfordringer, tillid samt en god portion sjov.

KURSUS-PLAN

Kurset tages typisk over 3 dage og i løbet af en weekend fra fredag til søndag. Ca. 1 uge inden kursusstart vil din instruktør tage kontakt til dig omkring mødetid, mødested og andre relevante oplysninger. Ønsker du et specielt tilrettelagt program vil der komme en merudgift. Vi er klar til at sammensætte en kursusstruktur som passer lige præcis dit behov. Vi anbefaler dog altid at du tilmelder dig kurset i god tid, så du har mulighed for at læse kursusmanualen.

 

Efter at du har gennemført kurset bliver du selvfølgelig certificeret PADI Rescue Diver, hvilket også er et tegn på at man har gennemført et internationalt anerkendt dykkerkursus. Som PADI Rescue Diver vil du blive en eftertragtet dykkermakker, idet du nu er bedre i stand til at reagere på situationer der kunne opstå i forbindelse med dykning. Dertil kommer at du nu åbner op for rig mulighed for at afprøve kræfter med flere spændende udfordringer fra PADI’s uddannelsessystem, herunder enten vejen til Master Scuba Diver eller slå ind på PADI PRO vejen til Divemaster. Mulighederne er uanede, hvem ved måske er det dig der er på vej til at blive vores nye Divemaster kollega?

 

PROFESSIONEL DYKKER SKOLE! Hos os, BLIVDYKKER.DK, afvikler vi små hold – maks 6 elever pr. instruktør. For dig betyder det mere sikkerhed og mere fleksibilitet. Vi ved hvad vi laver, og har kun dybt professionelle instruktører tilknyttet vores skole. Derudover og noget af det, som vi er allermest stolte af, så er vi Lillebælt entusiaster og ikke mindst ambassadører. Så når du skal dykke i det til tider strømfyldte og drilske Lillebælt, så er du kommet til det helt rette. Lillebælt er vores baghave og vi elsker at vise det frem!

 

ALT INKLUSIV

Hos os er prisen alt inklusiv! Det betyder, at du får alt det du skal bruge til at gennemfører et kursus – ingen skjulte udgifter eller gebyrer. Alle vores grund- og speciale kurser er inkl. leje af udstyr, teorimaterialer, bøger, certificeringsafgift og ekstra dyk – altså er prisen ALT INKLUSIVT, medmindre du selvfølgelig gerne vil investere i ekstra lækkert dykkerudstyr til dig selv.
DOG (der er et lille men) skal du selv sørge for forplejning under hele kurset. Vi vil stille med postevand.

 

KURSUS KRAV:
– Certificeret PADI Advanced Open Water Diver eller tilsvarende.
– Gyldigt førstehjælpsbevis, EFR – Emergency First Response bevis eller lign.
– Minimum 12 år
– Udfylde og underskrive udleverede dokumenter

VARIGHED:

3 dage

 

PRIS:

Se vores aktuelle pris.

 

DETTE ER INKLUDERET I KURSET:

  • Materialepakke
  • Leje af komplet udstyr til alle dyk.
  • Certifikat ved beståelse af kurset.

 Pakke tilbud:

Rescue Diver + EFR: kr. 3.500, – (kontakt skolen)

RESCUE dato

1. JUN 2024, 14. SEP2024

Størrelse

S, M, L, XL, XXL

Sko størrelse

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47

Du kunne også være interesseret i...

  • 7.300,00 kr.

    Føler du dig klar til at tage det første skridt ind i PADI’s Pro verden, og har du lyst til, at være med til at…

  • 400,00 kr.

    Som medlem af Club Blivdykker.dk får du adgang til fordele og særlige tilbud vedrørende kurser og produkter. Du får også mulighed for at deltage i…

da_DKDansk