Menu Luk

SEAC Komoda Flex 5mm eller 7mm wetsuit, Lady

2.529,00 kr.2.753,00 kr.

Seac Komoda er dykkerdragten med en ultra komfortabel.

Varenummer (SKU): 0010218330025A Kategori: Tags: , , , , , , , ,

Seac Komoda er dykkerdragten med en ultra komfortabel.
7 mm UltraStretch neopren versionen er velegnet til det mere varme vand.
Seac Komoda er nem at have på takket være den bagerste lynlås med langt spænde og lynlåse på manchetter og ankler.
Seac Komoda våddragten i ét stykke er altid perfekt og komfortabel takket være den brede tilgængelighed af standard- og præformede størrelser. Lady modellen er lidt smallere i taljen.
Andre funktioner: Aquastop System med glat neopren på kraven, manchetter og ankler, honeycomb gummibeskyttelse på brystet, forstærkede knæpuder.Seac Komoda er en CE 14225-1 certificeret dykkerdragt.

Seac Komoda er dykkerdragten med en ultra behagelig, blød og elastisk pasform. 7 mm UltraStretch neopren-versionen er velegnet til koldt vand. Seac Komoda er nem at have på takket være den bagerste lynlås med langt spænde og lynlåse på manchetter og ankler. Seac Komoda våddragten i ét stykke er altid perfekt og komfortabel takket være den brede tilgængelighed af standard- og præformede størrelser. Lady modellen er lidt smallere i taljen. Andre funktioner: Aquastop System med glat neopren på kraven, manchetter og ankler, honeycomb gummibeskyttelse på brystet, forstærkede knæpuder.Seac Komoda er en CE 14225-1 certificeret dykkerdragt.

NB: der skal tilkøbes hætte til dragten.

Størrelse

XS, S, M, L, XL, XXL

Dragttykkelse

5 mm, 7 mm