Menu Luk

5. ReActivate (Genopfriskningskursus)

1.199,00 kr.

Hvis det er længere tid siden, at du sidst dykkede (et halvt år eller mere), eller du bare føler dig lidt rusten, og måske har en ferie, hvor du gerne vil dykke, så anbefaler vi, at du tager et genopfriskningskursus – eller PADI ReAactivate.

Hvis det er længere tid siden, at du sidst dykkede (et halvt år eller mere), eller du bare føler dig lidt rusten, og måske har en ferie, hvor du gerne vil dykke, så anbefaler vi, at du tager et genopfriskningskursus – eller PADI ReAactivate.

På PADI ReActivate gennemgår vi teori og praktiske øvelser, så du igen bliver en stærk og sikker dykker. Der er ingen forberedelse, men har du PADI Open Water Manualen, så anbefales det bestemt, at du læser den igennem.

Du skal:

Bestå en skriftlig teoriprøve, som vi derefter gennemgår

Tage 1 hav samt pool dyk med en Instruktør

Have en debriefing

Krav til dig:

Minimums alder 10 år

Certificeret PADI Scuba Diver (Junior Scuba Diver) eller PADI Open Water Diver (Junior Open Water Diver)

Du skal udfylde PADIs regler for sikker dykning

Ud over det skal du have et almindeligt godt helbred og være i fornuftig form. Før kursus opstart skal du udfylde en helbredserklæring. Kan du svare JA til et eller flere af spørgsmålene på side 1 af denne helbredserklæring, skal din læge godkende at du kan dykke. Dette skal ske før vi kan tage dig med i vandet.

Du kan downloade helbredserklæringe her:
PADIs helbredserklæring (dansk)

Hvad kan vi tilbyde

På genopfriskningskurset gennemgår vi dine generelle færdigheder og dykkerteori. Alle personer er individuelle og vi strikker kurset sammen, så det passer til de områder, hvor du ikke føler dig tryg, samtidigt med, at vi følger en eksisterende ramme for PADI ReActivate programmet.

Efter færdiggørelse kan du certificeres som PADI ReActivate på dit eksisterende niveau. Du får herefter et nyt kort udstedt direkte fra PADI.

Rabat på dykkerudstyr i forbindelse med dykkerkurset

For at få den optimale oplevelse ud af dit dykkerkursus anbefaler vi, at man anskaffer sig sit eget ABC-udstyr (maske, finner og snorkel). Det er vigtigt at man har en maske der passer til ansigtet, så den lukker tæt og du ikke skal bøvle med vand i masken under dit dyk.

Dine egne finner er også en god ting, da det er vigtigt at have nogle finner der passer til dig både i størrelse og hårdhed. Vælger du at købe et ABC sæt inden eller under kurset, giver vi 15% rabat på udstyret. Ydermere giver vi 10% på ALT andet udstyr der købes. Ønsker du ikke at købe dit eget udstyr kan du låne det gratis af os under kurset.

Priser på kurset

Kursus med egen instruktør: 1099,-

 

Du er velkommen til at hente vores Genopfriskningsfolder i butikken og få en snak med os om kurset og udstyr. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf.: 26 70 00 47 eller kontakte os på e-mail HER.

Du kunne også være interesseret i...

  • 400,00 kr.

    Som medlem af Club Blivdykker.dk får du adgang til fordele og særlige tilbud vedrørende kurser og produkter. Du får også mulighed for at deltage i…